Confetti Garden – pisan svet cvetov v posodah

Confetti Garden so kombinacije zasaditev balkonskega cvetja, kjer so v enem lončku posajene in vzgojene dve ali tri rastline. Trendi zasaditev se namreč pomikajo v smeri rastlin, ki so preproste za vzdrževanje. Tako so v eni kombinaciji zasajene rastline, ki potrebujejo enake rastne pogoje in cvetijo istočasno, tako da je nadaljnje vzdrževanje po presaditvi zelo preprosto. V naši ponudbi najdete kombinacije za vsak okus, ki so primerne za različne lege in dosežejo različne višine. Skupne zasaditve prihranijo vaš čas in vas razveseljujejo v izjemnih barvnih spektrih.

Trio Confetti Garden Hawaiian Hilo je kombinacija treh različnih vrst milijon zvončkov: Aloha Kona Dark Red, Aloha Kona Midnight Blue in Aloha Kona Pineapple. Cveti od junija do oktobra s čudovitimi rumenimi, temno rdečimi in vijoličnimi cvetovi. Rada ima vlažne razmere, a vode ne prenaša. Rastlina je primerna za viseče košare in okrasne posode.

Trio Confetti Garden Hawaiian Summer je kombinacija treh različnih vrst milijon zvončkov: Aloha Kona Dark Red, Aloha Kona Mandarin in Aloha Kona Yellow. Cveti od junija do oktobra s čudovitimi rumenimi, temno rdečimi in oranžnimi cvetovi. Rada ima vlažne razmere, a vode ne prenaša. Rastlina je primerna za viseče košare in okrasne posode.

Trio Confetti Garden Prism Star je kombinacija treh različnih sort petunij: Sweetunia Fiona Flash, ki ima razkošno, žametno prelivajoče se rdeče obarvane cvetove, Sweetunia Suzie Storm z razkošno temno roza ali vijoličnimi cvetovi in Sweetunia Miss Marvelous, ki ima neverjetne vijolično obarvane cvetove z belo prelivajočim se robom. Uspeva na sončnem do pol sončnem mestu, na dobro odcednih tleh. Cveti od junija do oktobra. Odcvetelih cvetov za oblikovanje novih cvetov ni potrebno odstranjevati, saj rastlina še naprej bujno cveti. Primerna je za viseče košare in okrasne posode.

Trio Confetti Garden Main Street Duffy Square je prečudovita kombinacija okrasnih kopriv, ki najbolje uspeva na soncu ali polsenci. Za optimalno rast potrebuje vlažno, a dobro odcedno zemljo.Kombinacijo sestavljajo sorte Main Street River Walk, Main Street Wall Street in Main Street Fifth Avenue. Listi so rumeno zeleni, temno zeleni z rožnato sredino in rjavo oranžni. Primerna je za viseče košare, okrasne posode in vrt.

Japonska mirta Duo Confetti Garden je kombinacija sort Liliac in White. Cveti s čudovitimi vijoličnimi in belimi cvetovi. Najbolje uspeva na polnem soncu ali v polsenci, na dobro odcednih tleh. Rastlina je primerna za okrasne posode, okenska korita in vrtove.

Trio Confetti Garden Cupcake Party je kombinacija portulakov različnih sort: Cupcake Cherry Baby, ki cveti rdeče, Cupcake Yellow Chrome, ki cveti rumeno in Cupcake Peachy, ki cveti v oranžni barvi. Kombinacija je primerna za najbolj sušne in sončne lege. Zalivamo zmerno, po potrebi, dobro uspevajo na peščenih odcednih tleh.

Trio Confetti Garden Mix Sylvester je kombinacija rumenega bidensa in dveh verben v rdeči in vijolični barvi. Kombinacija je idealna za zelo sončna rastišča in ima kompaktno grmičasto rast. Najlepše vas bo razveseljevala, če jim boste nudili obilo vode in dobro pognojena tla.

Trio Confetti Garden Victoria je kombinacija treh verben, ki cvetijo v svetlo roza, ciklamni in v vijolični barvi. So kompaktne in nekoliko pokončne. Zelo dobro prenašajo zelo visoke temperature, preživi pa tudi prvo jesensko pozebo. Najlepše vas bodo razveseljevale, če jim boste nudili obilo vode in dobro pognojena tla.

Zasaditve Confetti Garden lahko naročite v spletni trgovini Flora Express z dostavo po vsej Sloveniji ali kupite v vrtnih centrih Vrtko (Ljubljana, Kalce, Maribor).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja